Knowledge centers

  Workflow & Reporting

  Wij denken mee met levensverzekeraars over het organiseren van de businessprocessen. Ook kennen we de kunst van het rapporteren, en dit naar alle verschillende stakeholders.
  Het organiseren van administratieve processen is een boeiend vakgebied: het vergt multidisciplinaire vakkennis, en een scherp inzicht in de manier waarop alles best georganiseerd wordt. We kunnen ongelofelijk gelukkig zijn als het ons weer eens lukt om een administratief proces te vereenvoudigen én te verbeteren. Vereycken & Vereycken heeft specialisten die hiermee iedere dag bezig zijn, en telkens trachten de lat nog hoger te leggen. Omdat zij werken voor meerdere verzekeraars hebben ze een heel goed zicht op de best practices, en zijn zij ideaal geplaatst om met frisse inzichten het operationele niveau op een hoger niveau te tillen.

  Ook de kunst van het ‘rapporteren’ door een levensverzekeraar aan zowat iedereen over zowat alles wordt meer en meer een stiel, waarbij een stevige vakkennis en performante softwaretechnologie tot mooie resultaten kunnen leiden. Ook de overheid vraagt heel wat rapportering (belastingadministratie, DB2P, CAP, Riziv, NBB, FSMA, deposito en consignatiekas, opvolgingsbureau, …) die enkel vlot beheersbaar is mits een oordeelkundige inregeling. Een team van verzekeringstechniekers heeft zich hierin gespecialiseerd, en boekt mooie resultaten.

  Samenwerken?

  Uiteraard kunnen we niet alles vertellen op onze website. Contacteer ons om samen te bekijken hoe we kunnen samenwerken.

  Heeft u interesse in onze diensten?

  Op onze website kunnen we natuurlijk niet alles vertellen. Als u interesse hebt om samen te werken met ons, of als u gewoon nieuwsgierig bent, neem dan zeker contact op. We kunnen heel snel samen inschatten hoe wij u vooruit kunnen helpen.